• Welkom, u bevindt zich hier:
  • Home ► Zwets industrievloeren

Zwets Industrievloeren is verhuisd!

Nieuw pand Zwets Industrievloeren

Zwets Industrievloeren is verhuisd! Vanaf 1 januari 2016 is ons nieuwe adres Wiedhaak 13, 3371 KD in Hardinxveld-Giessendam.

Wij hopen u snel in ons nieuwe pand te mogen verwelkomen!

de familie Zwets

 

Zwets Industrievloeren

Zwets Industrievloeren is een familiebedrijf met een vertrouwde naam en een vertrouwd gezicht. Cees Zwets heeft meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van bedrijfsvloeren en beton en heeft inmiddels vele miljoenen m2 vloer verkocht en begeleid, dit tot volle tevredenheid van zijn opdrachtgevers. Cees Zwets heeft veel ervaring opgedaan bij meerdere vloerenbedrijven uit Roosendaal, Veghel en Oosterhout en heeft een aantal jaren bij een leverancier van betonmortel in Tilburg gewerkt.

Met al deze ervaring was voor Cees Zwets het moment daar om een sterk familiebedrijf op de kaart te zetten. Zwets Industrievloeren is uw betrouwbare partner in bedrijfsvloeren. Van de eerste kennismaking tot en met de oplevering wordt alles in eigen hand gehouden. Een goede bedrijfsvloer is immers de basis van uw bedrijf en verdient aandacht en zorg  Zwets Industrievloeren beschikt over eigen, goed opgeleide en ervaren stort- en monolietploegen. Ook voor andere Nederlandse vloeren hebben wij uitstekende ploegen die een goede uitvoering waarborgen. Zwets Industrievloeren werkt met gerenommeerde partners zoals Faber Betonpompen, Staaldraadvezels Bekaert.

Zwets Industrievloeren is een familiebedrijf waar u met een gerust hart terecht kunt voor uw bedrijfsvloer. Kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn de kernwoorden waar wij mee werken.